Time is flying and 2020 is approaching to the end. Every corner of the world expects the new year will be healthier, safer and more prosperous.
There are many challenges during pandemic. Not only modern technology that still connecting our lives, but also unpredictable situation that impacts our economic. How do we sustain this particular environment as trustworthy leaders and trust providers in the market?
The theme of this virtual annual meeting will be “Trust Essential-Everything About Trust”. Please be cordially invited to join WTA Annual Meeting 2020 to obtain valuable updates and insights from the expertise speakers.
The meeting will be held on 11 December 2020, 10:00am UTC/GMT+8. Please contact us if you are interested in.
May you have a secured and enjoyable year end there.
Dr. JJ Pan, WTA Rotating Chairperson
Mandai Eiichiro, WTA Vice Chairperson
Virtual Event Agenda
Testing device(s) and network connection
10:00 Welcome address
Dr. JJ Pan, WTA Chairperson
Mr. Mandai Eiichiro, WTA Vice Chairperson
Prof. Zhang Ping, WTA Honorary Vice Chairperson
10:20 Keynote: Future of inclusive e-commerce (20 min)
Prof. Wang Jian, Chair of APEC ECBA & Professor at School of International Trade and Economics, University of International Business and Economics
10:40 Keynote: Regulatory trend of accountable cross border data (20 min)
Ms. Hilary M. Wandall, SVP, Privacy Intelligence and General Counsel, TrustArc Inc.
11:00 Guest Speech: Realizing Cross-Border Data Free Flow (20 min)
Mr. Mitch Chihara, Senior Manager, International Strategy Office, Japan Electronics Information Technologies Industries Association (JEITA)
11:20 Game changer in IOT security (20 min)
Dato’ Ts. Dr. Haji Amirudin Bin Abdul Wahab, CEO, CyberSecurity Malaysia
11:40 WTA recognition framework for cross-boarder (20 min)
Mr. Richard Chen, Lead Auditor & Former VP of Haler Audit Group
12:00 Lunch break (60 min)
13:00 Standardizations enhance Trustmark and status update (20 min)
Dr. Du Jia, Vice President, Shenzhen Institute of Standards and Technology
Ms. Xihui Zhang, Director, China E-business Better Service (EBS)
Ms. Yao Pan, Manager of Research Department, China E-business Better Service (EBS)
13:20 Trusted data center with international standard and status update (20 min)
Mr. Joseph Yuan, Chairman, Hong Kong Federation of E-Commerce (HKFEC) & Board of Director, Asian Relations Council of International Data Center Authority
13:40 Status update (10 min)
Mr. Mandai Eiichiro, Foreign Affair Manager, TradeSafe Inc., Japan
13:50 Status update (10 min)
Ms. Hasnida Zainuddin, Senior Analyst, Information Security Certification Body, CyberSecurity Malaysia
14:00 How to leverage with data protection and status update (20 min)
Mr. Ramesh E.V. Balakrishnan, CEO, CommerceNet Singapore Limited
Dr. Toh See Kiat, Chairman, CommerceNet Singapore Limited
14:20 WTA update and discussion (60 min)
Hosted by WTA Chairperson and WTA Vice Chairperson
online survey, annual report, member fee, mutual recognition, market development
15:20 Motion discussion (20 min)
15:40 The global state of scams 2020 and status update (20 min)
Mr. Jorij Abraham, Managing Director, Ecommerce Foundation
16:00 Closing remarks